Cargando
Tenim albañileria, metalisteria, decoració i més

Serveis i Construcció Prat

Serveis i Construcció Prat és una empresa de serveis i construcció establerta al Prat de Llobregat. La nostra plantilla està formada per un equip de professionals: obra de paleta, lampistería, fusteria, metalistería, pintura i decoració. Això ens permet albergar una gran flexibilitat a l'hora de realitzar el nostre treball amb la seguretat d'exercir un servei integral en qualsevol tipus d'obra.

Sabem millor que ningú el difícil que és prendre una decisió per engegar una obra i els dubtes que ens assalten a l'hora d'emprendre una reforma. La confiança, la seguretat i la qualitat dels professionals són elements imprescindibles quan barregem l'elecció de l'empresa escollida. Per això en Serveis i Construcció Prat portem 25 anys donant-li forma a la il·lusió de cadascun dels nostres clients.

A més, Serveis i ConstruccióPratcompta amb el seu propi departament d'arquitectura. En aquest ens encarreguem d'elaborar sense cap compromís el pressupost sol·licitat pel client i planejar minuciosament cada detall de l'obra en qüestió.

En Serveis i Construcció Pratpodrà contractar els nostres serveis amb la tranquil·litat d'estar en bones mans. El compromís amb els nostres clients és alguna cosa essencial. Complir amb la data acordada i intentar superar sempre les seves expectatives encapçalen la nostra llista d'objectius.

La confiança en Serveis i Construcció Prat no és alguna cosa que demanem, és alguna cosa que hem aconseguit mitjançant el treball tenaç.
Cargando
NOTICIAS
Mantente informat amb totes les novetats
SERVICIOS
Descobreix el que t'oferim
CONTACTO
On estem i com contactar amb nosaltres
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat